Film op Netflix is zo eng dat bijna niemand ‘m af durft te kijken!

Het gaat hier over de Spaanse horrorfilm Veronica. De film is geregisseerd door Paco Plaza die bekend is van de horrorklassieker REC die je in 2007 misschien gezien hebt. Ook deze film speelt zich af in Madrid in 1992. De film draait om een tienermeisje genaamd Sandra Escacena die thuis op haar zusjes en broertje aan het passen is. Nadat ze op school in aanraking is gekomen met een Ouija-bord (je kent ‘t wel), denkt ze dat er een hele kwade kracht hun appartement is binnen gekomen.

The Hollywood Reporter zegt dat het niet de visuals zijn of de manier waarop er gefilmd is wat de film zo eng maakt, nee, het is “de relatie tussen de kinderen” waardoor je het liefst onder de bank zou willen kruipen. Met wie ga jij ‘m kijken:

No Replies tot "Film op Netflix is zo eng dat bijna niemand ‘m af durft te kijken!"

    Laat een reactie achter

    Je email adres wordt niet gepubliceerd.